Brukerverktøy

Nettstedverktøy


fag:felles:fdv_dokumenter

Forskjeller

Her vises forskjeller mellom den valgte versjonen og den nåværende versjonen av dokumentet.

Lenk til denne sammenligningen

Begge sider forrige revisjon Forrige revisjon
fag:felles:fdv_dokumenter [2019/11/12 10:06]
stun [Dokumentasjon av det ferdige anlegget]
fag:felles:fdv_dokumenter [2020/02/12 14:55] (nåværende versjon)
stun [Dokumentasjon av det ferdige anlegget]
Linje 3: Linje 3:
 Når anlegget er ferdigstilt skal det utarbeides nødvendig teknisk dokumentasjon for å kunne drifte og vedlikeholde jernbaneanlegget. Omfanget av dette er regulert i kontrakten av leveransen. ​ Når anlegget er ferdigstilt skal det utarbeides nødvendig teknisk dokumentasjon for å kunne drifte og vedlikeholde jernbaneanlegget. Omfanget av dette er regulert i kontrakten av leveransen. ​
  
-Grunnlaget for dokumentasjonen er gitt i Teknisk regelverk [[https://​trv.jbv.no/​wiki/​Felles_bestemmelser/​Generelle_bestemmelser#​Dokumentasjon|Generelle bestemmelser kap. 13.4 Vedlikehold]].+Krav til dokumentasjonen er gitt i Teknisk regelverk [[https://​trv.jbv.no/​wiki/​Felles_bestemmelser/​Generelle_bestemmelser#​Dokumentasjon|Generelle bestemmelser kap. 13.4 Vedlikehold]]. I tillegg er det gitt spesifikke krav til dokumentasjon under hvert fagkapittel.
  
 Dokumentasjonen er styrt at følgende dokumenter (fås ved henvendelse til prosjektet) og prosjektets PDP (Prosjektspesifikk Dokumenthåndterings Prosedyre). Dokumentasjonen er styrt at følgende dokumenter (fås ved henvendelse til prosjektet) og prosjektets PDP (Prosjektspesifikk Dokumenthåndterings Prosedyre).
fag/felles/fdv_dokumenter.txt · Sist endret: 2020/02/12 14:55 av stun